van Kabeljauw en Grillfries
Thaise Fishcakes
Veelgestelde vragen
Voor de Thaise Fishcakes heb je nodig: Kabeljauwfilet zonder vel, 130 gram, Bloem, 25 gram, Vissaus, 1 theelepel, Gele currypasta, 30 gram, Eidooier, 1 stuks, Grillfries, 100 gram, Spaanse peper, ⅛ stuk, Limoen (rasp), 1 stuk, Haricotsverts, 30 stuks, Bosui, 1 stuk en Panko.
Voor de chilisaus heb je nodig: Rijstazijn, 50 gram , Palmsuiker, 100 gram, Gember siroop, 25 gram, Knoflook, 2 tenen, Gember, 1 stukje, Spaansepepers, 2 stuks, Vissaus en Aardappelzetmeel.
Voor het bereiden van Thaise Fishcakes heb je een Plancha griddle halve maan en een Skillet nodig.
Het bereiden van de Thaise Fishcakes duurt 20 minuten.
Het recept van Thaise Fishcakes is voor 2 personen.
